Rondo Musica

 

RONDO MUSICA I ZONDAG 6 OKTOBER 2019

DE KAARTVERKOOP VOOR RONDO MUSICA GAAT VIA HET FORMULIER DAT ROND 5 SEPTEMBER ONDER AAN DEZE PAGINA STAAT

 

De ideale maten

 

Op zondag 6 oktober 2019 is het weer zo ver Rondo Musica, een initiatief van de Stichting Vrienden van Den Helder, die dit jaar voor de 11e keer dit rondje organiseert..

 

Tijdens Rondo Musica wordt muziek gespeeld op diverse locaties. Zowel de muziek als de locaties zijn met zorg uitgekozen. Op elke locatie kan men een half uur van een optreden genieten. Vervolgens gaat men aan de hand van de route door naar een andere locatie waar het volgende optreden plaatsvindt. Men heeft daar een half uur voor.

Er zijn totaal 4 locaties die allemaal worden aangedaan. De locatie waar Uw route start krijgt men te horen bij betaling. De route kan worden opgehaald op vastgestelde tijden bij een medewerker van Vrienden van Den Helder aan de balie van School 7. GRAAG PIN

 

Deelname € 20,-- /  € 10,00 voor Vrienden van Den Helder op vertoon van Vriendenpas. In verband met het beperkte aantal plaatsen is reserveren gewenst via het aanmeldformulier. Aanvang 13.00 uur - Aanvang voorstellingen: resp. 13.30 – 14.30 – 15.30 en 16.30 uur. Einde ca. 17.00 uur. 

Nadat alle voorstellingen zijn bezocht kan men teruggaan naar Windkracht 13 waar men van een afsluitend hapje en drankje kan genieten.


 

RONDO MUSICA zondag 6 oktober 2019 I Aanvang: 13.00 uur I Deelname €20,00; Vrienden van Den Helder: €10,00 I Kaartverkoop: SCHOOL 7  I Uw betaling is Uw garantie voor deelname I KORTING ALLEEN VOOR VRIENDEN MET VRIENDENPAS

 

Rondo Musica is al jaren uitverkocht. Niet afgehaalde kaarten worden daarom op zaterdag 5 oktober om 16.00 uur alsnog verkocht. 

 


 

BEKIJK HIER DE FOTO'S VAN EERDERE EDITIES VAN RONDO MUSICA

 


VOORPROEFJE PROGRAMMA 2019

Met trots kondigen wij aan dat wij de volgende voorstellingen al geboekt hebben:

 

DE IDEALE MATEN

FLOR DE AMOR

BUNCH OF BARRELS

 

LOCATIES 2019

CINEMA ZEVENSKOOP

THEATER DE KAMPANJE - KEYKEGZAAL

GALERIE WINDKRACHT 13

RIK NIKS BODYLANGUAGE 

 

 

 


 

Draagt U de Vrienden van Den Helder ook een warm hart toe? Wordt Vriend voor €10,-- per jaar en maak meteen gebruik van de korting op een kaart voor Rondo Musica!

 


Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door onze sponsors: