Rondo Musica

 

RONDO MUSICA I ZONDAG 6 OKTOBER 2019

 


 


 

 

Op zondag 6 oktober 2019 is het weer zo ver Rondo Musica, een initiatief van de Stichting Vrienden van Den Helder,

Tijdens Rondo Musica wordt muziek gespeeld op diverse locaties. Zowel de muziek als de locaties zijn met zorg uitgekozen. Op elke locatie kan men een half uur van een optreden genieten. Vervolgens gaat men aan de hand van de route door naar een andere locatie waar het volgende optreden plaatsvindt. Men heeft daar een half uur voor.

Er zijn totaal 4 locaties die allemaal worden aangedaan. De locatie waar Uw route start krijgt men te horen bij betaling.

De route kan alleen worden opgehaald op vastgestelde tijden bij een medewerker van Vrienden van Den Helder aan de balie van School 7. GRAAG PIN

Data voor ophalen: Vrijdag 27 september,  Zaterdag 28 september - Vrijdag 04 oktober - Zaterdag 05 oktober van 14.00 tot 17.00 uur

Rondo Musica is al jaren uitverkocht. Niet afgehaalde kaarten worden daarom op zaterdag 5 oktober om 16.00 uur aangeboden aan belangstellenden op de wachtlijst.

 

Deelname € 20,-- /  € 10,00 voor Vrienden van Den Helder op vertoon van Vriendenpas. In verband met het beperkte aantal plaatsen is reserveren gewenst via het aanmeldformulier onderaan deze pagina. Aanvang 13.00 uur - Aanvang voorstellingen: resp. 13.30 – 14.30 – 15.30 en 16.30 uur. Einde ca. 17.00 uur. 

Nadat alle voorstellingen zijn bezocht kan men teruggaan naar Windkracht 13 waar men met een afsluitend drankje kan napraten.

Nog even nagenieten? Restaurant Powgtong en Stoom bieden een speciale Rondo Musica daghap aan.
Hiervoor moet U wel reserveren bij het restaurant. MEER INFORMATIE


RONDO MUSICA zondag 6 oktober 2019 I Aanvang: 13.00 uur I Deelname €20,00; Vrienden van Den Helder: €10,00 I Kaartverkoop: SCHOOL 7  I Uw betaling is Uw garantie voor deelname I KORTING ALLEEN VOOR VRIENDEN MET VRIENDENPAS

 


BEKIJK HIER DE FOTOCOLLAGES VAN RONDO MUSICA 2019


PROGRAMMA 2019

Met trots kondigen wij de volgende voorstellingen aan:

CINEMA ZEVENSKOOP

BUNCH OF BARRELS 


 

Op de kleine podia nemen de mannen van Bunch Of Barrels je mee naar de heerlijke muziek uit de jaren '60 en '70, met hier en daar een uitstapje naar de folkmuziek. Intieme sfeer, sprankelende akoestische gitaren, twinkelende mandoline, bluesharp, basic percussie, maar vooral meerstemmige vocalen!

 

Bunch Of Barrels onderscheidt zich door meerstemmige harmonieën, die subtiel zijn verweven in bekende, goed in het gehoor liggende songs. Meesterwerkjes uit de beste jaren van de popmuziek worden met begeleidende sfeerbeelden als verrassende, muzikale cadeautjes uitgepakt.

 

Bijna alle bandleden zijn opgegroeid met de muziek van o.a. Crosby, Stills & Nash, Steelers Wheel, The Byrds, The Eagles, Neil Young, The Flying Burrito Brothers, The Beatles, maar ook bijv. The Country Gazette, The Band, McGuinness Flint, Marvin, Welch & Farrar, Creedence Clearwater Revival. Jeugdsentiment dus en een feest van herkenning. Johan, Eugène, Johan, Cor en Jan Jaap hopen je graag te zien tijdens hun muzikale uitspattingen en wensen je alvast veel luisterplezier!

 

Eugène Hendriks - vocals, percussion, kazoo; Johan Eelsing - acoustic guitars, bluesharp, vocals; Johan Greeuw - acoustic guitars, vocals; Cor de Boo - acoustic guitars, dobro, mandoline, vocals; Jan Jaap Willemsen - percussion, vocals


THEATER DE KAMPANJE - KEYKEGZAAL

RUMOURS  

Foto Richard Beukelaar

 

Marrit van Brummelen is winnaar van de amateurmuziekprijs 2019 van de Gemeente Den Helder. Afkomstig uit Den Helder, nu wonend in Amsterdam.

Zij treedt op met haar Americanaband Bark, maar ook met gelegenheidsbands. Nu met haar nieuwe project ‘Rumours’

 

Tijdens deze show wordt je teruggevoerd naar 1977 - het jaar waarin het album Rumours van Fleetwood Mac verscheen. Een tijdloze plaat met hits als The Chain, Don´t stop, Go Your Own Way, en Dreams, stuk voor stuk nummers die de tand des tijds moeiteloos hebben doorstaan. Tijdens Rondo Musica worden de grootste hits van dit album ten gehore gebracht door Frank Kooijman (bas/zang), Danny van Tiggele (gitaar/zang), Marrit van Brummelen (gitaar/zang) en Eric Dilisse (drums). Dat wordt meezingen! 


GALERIE WINDKRACHT 13
DE IDEALE MATEN

 

 

Trio de Ideale Maten – Martin Bakker, Jochem Kroon en Steef Vooren – is een echt Rotterdams trio dat barst van de ervaring.

 

Humorvolle teksten op bekende en minder bekende melodieën, gloedvolle samenzang, Rotterdams tot op het bot in een smaakvolle aankleding. Strak in het pak, spitsvondig, ad rem en alert, spelen zij in op hun publiek. Doorleefd bezingen de drie heren de kleine en grotere ongemakken van het (mannelijk) bestaan.

Zij kunnen bogen op een schat aan muzikale en theatrale ervaring (o.m. Groot Niet Te Vermijden, de Tunes) en daardoor zijn de Ideale Maten de ‘ideale’ invulling van een (bedrijfs-) feest op ‘maat’. Akoestisch mobiel tussen het publiek of op een podium brengen de Ideale Maten muzikaal theateramusement van formaat.


RIK NIKS
 

FLOR DE AMOR 

 

Foto Gerdien Wolthaus Paauw

 

'La Ultima Roca', 'de laatste rots'. - Er zweeft een rots door de ruimte.

 Dit is de rots van de menselijkheid, de laatste die ons blijft. Flor de Amor bezingt haar, vurig, bevlogen van liefde voor het leven, de natuur, de mensen.

 

Zoals in al de jaren van haar bestaan verloochent Flor de Amor haar Latijns-Amerikaans karakter niet. Ditmaal zijn teksten en composities van eigen hand, gedreven door levenservaring en verdiept vakmanschap. Er zijn nieuwe opgetogen ritmes en af en toe een ballade met de charme van de eenvoud. Vaar mee in het bootje van Flor de Amor, ga aan land op de laatste rots en laat je meenemen door dit viertal rasmuzikanten!

 

Sandra Coelers: zang, gitaar, requinto; Marjolein Kempen: fluiten, zang; Fried Manders:  accordeon, mandola; Marlon van Mook: contrabas, zang

 


 

Draagt U de Vrienden van Den Helder ook een warm hart toe? Wordt Vriend voor €10,-- per jaar en maak meteen gebruik van de korting op een kaart voor Rondo Musica!  
Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door onze sponsors onderaan deze pagina.