NIEUWE AANBIEDING - KORTING OP KAARTEN KIM HOORWEG BAND OP 3 FEBRUARI - KLIK EN LEES MEER     • In februari 2019 wordt Uw donatie als Vriend automatisch van Uw rekening afgeschreven - hartelijk dank hiervoor - zo kunnen wij onze evenementen blijven organiseren!    

Rondje Kleinkunst

 

RONDJE KLEINKUNST 1E PAASDAG I ZONDAG 21 APRIL 2019

 

POSTER 2018

 

Wat houdt Rondje Kleinkunst precies in? 

Theaterhoppen langs diverse locaties. Op elke locatie kan men van een voorstelling van 25 – 30 minuten genieten. Vervolgens gaat men aan de hand van de route door naar een andere locatie waar het volgende optreden plaatsvindt. Men heeft daar een half uur voor. Er zijn totaal 4 locaties.


De locatie waar Uw route start krijgt men te horen bij afhalen kaarten / betaling.

De route kan worden opgehaald bij Windkracht 13 aan de Weststraat 107-109 te Den Helder tijdens de openingstijden (vrij t/m zo 13.00-17.00 uur).
Nadat alle voorstellingen zijn bezocht kan men teruggaan naar Windkracht 13 waar men van een afsluitend hapje en drankje kan genieten.

 

Deelname € 20,00 en € 10,00 voor Vrienden van Den Helder. Korting voor Vrienden alleen op vertoon van ledenpas.


Aanvang voorstellingen: resp. 13.30 – 14.30 – 15.30 en 16.30 uur. Einde ca. 17.00 uur. 

De deuren van Uw locatie gaan om 13.00 uur open. Zorg dat U op tijd bent. 

BEKIJK HIER DE FOTO'S VAN RONDJE KLEINKUNST 2018 

Programma 2018 


Galerie Windkracht 13

MARJOLEIN MEIJERS


MUZIEK!

Marjolein Meijers maakt muziek, al een leven lang. In 2016 stond zij 40 jaar op de planken! Met bandjes, De Berini`s, Jan Rot en solo met haar twee vaste muzikanten Walter en Onno Kuipers. MUZIEK!` heeft veel nieuwe muziek, veel nieuwe liedjes, Nederlandstalig. Ga mee met Marjolein op een muzikale wereldreis. We vertrekken uit Rotterdam en gaan via Ierland, Bulgarije en Turkije met een grote zwaai naar Amerika. MUZIEK!` staat niet alleen bol van prachtige muziek, maar zit ook vol vrolijke en ontroerende verhalen.`MUZIEK!`Bruist, zindert, lacht en ontroert.


'De afwisseling waarmee dit programma wordt gebracht resulteert erin dat het publiek in een emotionele achtbaan terechtkomt. Vrolijkheid, verdriet, verbazing en uitzinnigheid in een recordtempo.Muzikanten Walter en Onno Kuipers steunen Marjolein Meijers als een geoliede machine.’


 

De Kampanje 

MANON KROEZEN

Foto Sam Roos


Manon Kroezen geeft toe. Ze geeft toe dat ze zich beter voordoet dan dat ze eigenlijk is. Maar doen we dat niet stiekem allemaal? Kroezen hoopt van wel. Ze maakt cabaret over hoe zij zich verhoudt tot u, zichzelf en de rest. Over hoe ze door het leven gaat met al haar struggles terwijl de wereld en de maatschappij allemaal dingen van haar verlangen waarvan ze vermoedt dat ze er helemaal niet toe in staat is. Tijdens de voorstelling van Kroezen komt u terecht in een rollercoaster van emotie vol humor, ongemakkelijkheid en ontroering.


 

Filmhuis Zevenskoop

VICTOR LOUIS VAN ES

Fotograaf Rik Engelgeer


Victor Luis van Es behaalde in 2016 de finale van Cameretten en won in 2015 de publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. In zijn eigen theaterprogramma vertelt hij over zijn oorsprong, over zijn moeder die naar Nederland is gekomen als politiek vluchteling, over zijn Rotterdamse vader en over hoe hij de man is geworden die hij nu is. Van klein naar groot analyseert en fileert hij het leven, de maatschappij, maar vooral ook zichzelf.Geïnspireerd door Amerikaanse stand-up comedy en opgevoed met Nederlands cabaret is Victor een boeiende verteller met harde humor.


 

Rik Niks Bodylanguage 

ROOVERS EN VAN LEEUWEN

 

Cabaretduo Roovers & van Leeuwen bestaat uit Meeuw Roovers en Robert van Leeuwen.  Meeuw en Robert studeerden in 2015 af aan de Koningstheateracademie in Den Bosch en in datzelfde jaar stonden zij in de finale van het Groninger Studenten Cabaretfestival en wonnen zij het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival.Zij gaan de strijd aan: Met elkaar. Met u. Met elkaar tegen u. Met u tegen elkaar. Spannend, dat vinden zij zelf ook. Maar het moet wel leuk blijven toch? Jazeker! Daarom valt er gelukkig ook genoeg te lachen!