Nieuws

 

 


Korting op kaarten Jutter Jazz Fest
01-08-2019 00:00:00

 

Stichting Nieuw en Diep biedt korting aan op kaarten JUTTER JAZZ FEST op zaterdag 21 en zondag 22 september. Jazzfestival Jutter Jazz Fest 2019: vijf bands rond lokale of regionale talenten en musici.

 

 

 

PROGRAMMA:

 

Zaterdag

17.00 uur     The Ghost, The King & I (2 sets)  met Vincent Koning.

20.00 uur     JEFF  (1 set)  met Tommie Sjef Koenen.

22.00 uur     Gumbeaux (2 sets)  met Coos Zwagerman.

DJ's             Quint & Remco vanaf 16:00 uur, tussen de acts en afterparty. 

Antilliaans buffet voor de hongerige muziekliefhebber. 

 

Zondag

14:00 uur      Bart van Gemert Kwintet (1 set)

15:30 uur      Tim Langedijk Kwartet     (2 sets)

 

Geluidstechniek beide dagen: Daniël van Amersfoort

Foto en film: Jowan Zoutendijk

 

Het Jutter Jazz Fest 2019: allemaal bands rond lokale of regionale talenten en musici. Misschien (nog) niet allemaal bekende namen, maar duidelijk is wel dat de voedingsbodem voor jazz in de Noordkop opmerkelijk goed is. Is het de zilte lucht? Is het de wind? Zijn het de oneindige wolkenluchten aan de horizon? Zijn het de vele zonuren, die het talent doet rijpen? Wij weten het niet, we kunnen slechts gissen, maar we tellen onze zegeningen. 
Het Jutter Jazz Fest biedt overigens opvallend veel gitaar! Gewoon toeval waarschijnlijk, maar gezien de verschillende muzikale, smaken, leeftijden en invloeden verwachten wij toch veel variatie op dit unieke festival.

 

Opvallend ook is het dat vrijwel alle jonge talenten actief zijn als componist. Zelf muziek creëren, dat is een van de mooiste uitdagingen van deze jonge artiesten. Helaas kunnen we nog geen vrouwen op dit festival programmeren. Hopelijk kan dat in de toekomst wel. Wij rekenen op lekker veel belangstellenden!    

 

Zaterdag 21 en zondag 22 september I Windkracht 13 I Zaal open za 16.00 uur en zo 13.30 uur

Vrienden van Den Helder krijgen op zaterdag €5,-- en op zondag €2,50 korting op vertoon van Vriendenpas  RESERVEER  Festival polsbandjes zijn af te halen bij Windkracht 13 op 13/14/15 en 20 september bij Windkracht 13 - Weststraat 107 Den Helder

Maakt u het verschil tussen opheffen of doorgaan?
10-07-2019 00:00:00

De Vrienden van Den Helder is een mooie club die op 11 juli 2007 (vandaag 12 jaar terug) is opgericht. In de jaren daarna zijn we gegroeid naar zo’n 900 leden. Ook worden wij gesponsord door diverse bedrijven uit Den Helder.

Evenementen zoals Rondo Musica en Rondje Kleinkunst hebben een belangrijke plaats ingenomen op de culturele agenda van Den Helder. Ook onze nieuwste initiatieven zoals Klassiek in de Rondte en Parade op de Kade roepen om een vervolg.

 

Een van de drijvende krachten in ons bestuur is Els Ellen van Windkracht 13.
Haar inbreng, in nauwe samenwerking met overige bestuursleden, bepaalt in grote mate de succesvolle formule die we hanteren.  Zij heeft besloten om per 31 december 2019 haar functie bij de Stichting Vrienden van Den Helder te beëindigen.

 

Voor de Vrienden van Den Helder houdt deze beslissing in dat, mochten we verder willen/kunnen gaan, er echt nieuwe creatieve mensen met organisatietalent zullen moeten toetreden tot ons bestuur.

Geniet u ook van onze activiteiten en wilt u dat deze doorgaan; bent u bereid om mee te denken en heeft u goede ideeën? Dan zijn wij op zoek naar U.

 

Wij vergaderen gemiddeld 10 x per jaar en zijn natuurlijk ook tijdens de vier evenementen actief. Zonder uw hulp en ideeën stoppen de activiteiten en wordt de Stichting Vrienden van Den Helder opgeheven.

 

Meldt u vrijblijvend aan en laten we kennismaken met elkaar. In dit kennismakingsgesprek kunnen wij brainstormen over de toekomst van de Stichting Vrienden van Den Helder. We kunnen de Vrienden van Den Helder toch niet zomaar verloren laten gaan?

 

Neem voor verdere informatie en aanmelding contact op met Marcel Karhof - Voorzitter Vrienden van Den Helder.
vriendenvandh@gmail.com  
mwb.karhof@gmail.com
Tel. 06 2222 4300

Gezocht organisatietalent
11-06-2019 00:00:00

Heb jij affiniteit met Den Helder? Hou je van kunst en cultuur? Ben je goed in netwerken en sponsors zoeken? Dan zoeken wij JOU!!

 

Vanwege meerdere vrijkomende plekken binnen ons bestuur, zijn wij op zoek naar mensen die ons kunnen ondersteunen in bestuurlijke taken. Met name het netwerken en zoeken van sponsoren, maar ook mensen met organisatietalenten.

 

Ben jij hier goed in en/of spreekt het je aan?

Neem contact met ons op via info@vriendenvandenhelder.nl of via Facebook