Nieuws

 

 


Aanbieding Dagmenu Rondo Musica 2019
19-09-2019 00:00:00

 

 

Na Rondo Musica gezellig nog wat eten en napraten?  Dat kan!

 

 • Restaurant Powngtong in de Beatrixstraat biedt een Rondo Musica Dagmenu aan voor €15,--.
  Hiervoor moet U wel reserveren via  https://powngtong.com/reserveren/ 
  Graag vermelden Rondo Musica Dagmenu
  U kunt ook bellen 06 42335098
 • Restaurant Stoom op Willemsoord 60D biedt  een Rondo Musica Daghap aan voor €15,--
  Hiervoor moet U wel resreveren via https://restaurantstoom.nl/reserveren 
  Graag vermelden Rondo Musica en of U vegetarisch, vis of vlees wilt eten.
  U kunt ook bellen 0223 674 666
Korting op kaarten Jutter Jazz Fest
01-08-2019 00:00:00

 

Stichting Nieuw en Diep biedt korting aan op kaarten JUTTER JAZZ FEST op zaterdag 21 en zondag 22 september. Jazzfestival Jutter Jazz Fest 2019: vijf bands rond lokale of regionale talenten en musici.

 

 

 

PROGRAMMA:

 

Zaterdag

17.00 uur     The Ghost, The King & I (2 sets)  met Vincent Koning.

20.00 uur     JEFF  (1 set)  met Tommie Sjef Koenen.

22.00 uur     Gumbeaux (2 sets)  met Coos Zwagerman.

DJ's             Quint & Remco vanaf 16:00 uur, tussen de acts en afterparty. 

Antilliaans buffet voor de hongerige muziekliefhebber. 

 

Zondag

14:00 uur      Bart van Gemert Kwintet (1 set)

15:30 uur      Tim Langedijk Kwartet     (2 sets)

 

Geluidstechniek beide dagen: Daniël van Amersfoort

Foto en film: Jowan Zoutendijk

 

Het Jutter Jazz Fest 2019: allemaal bands rond lokale of regionale talenten en musici. Misschien (nog) niet allemaal bekende namen, maar duidelijk is wel dat de voedingsbodem voor jazz in de Noordkop opmerkelijk goed is. Is het de zilte lucht? Is het de wind? Zijn het de oneindige wolkenluchten aan de horizon? Zijn het de vele zonuren, die het talent doet rijpen? Wij weten het niet, we kunnen slechts gissen, maar we tellen onze zegeningen. 
Het Jutter Jazz Fest biedt overigens opvallend veel gitaar! Gewoon toeval waarschijnlijk, maar gezien de verschillende muzikale, smaken, leeftijden en invloeden verwachten wij toch veel variatie op dit unieke festival.

 

Opvallend ook is het dat vrijwel alle jonge talenten actief zijn als componist. Zelf muziek creëren, dat is een van de mooiste uitdagingen van deze jonge artiesten. Helaas kunnen we nog geen vrouwen op dit festival programmeren. Hopelijk kan dat in de toekomst wel. Wij rekenen op lekker veel belangstellenden!    

 

Zaterdag 21 en zondag 22 september I Windkracht 13 I Zaal open za 16.00 uur en zo 13.30 uur

Vrienden van Den Helder krijgen op zaterdag €5,-- en op zondag €2,50 korting op vertoon van Vriendenpas  RESERVEER  Festival polsbandjes zijn af te halen bij Windkracht 13 op 13/14/15 en 20 september bij Windkracht 13 - Weststraat 107 Den Helder

Maakt u het verschil tussen opheffen of doorgaan?
10-07-2019 00:00:00

De Vrienden van Den Helder is een mooie club die op 11 juli 2007 (vandaag 12 jaar terug) is opgericht. In de jaren daarna zijn we gegroeid naar zo’n 900 leden. Ook worden wij gesponsord door diverse bedrijven uit Den Helder.

Evenementen zoals Rondo Musica en Rondje Kleinkunst hebben een belangrijke plaats ingenomen op de culturele agenda van Den Helder. Ook onze nieuwste initiatieven zoals Klassiek in de Rondte en Parade op de Kade roepen om een vervolg.

 

Een van de drijvende krachten in ons bestuur is Els Ellen van Windkracht 13.
Haar inbreng, in nauwe samenwerking met overige bestuursleden, bepaalt in grote mate de succesvolle formule die we hanteren.  Zij heeft besloten om per 31 december 2019 haar functie bij de Stichting Vrienden van Den Helder te beëindigen.

 

Voor de Vrienden van Den Helder houdt deze beslissing in dat, mochten we verder willen/kunnen gaan, er echt nieuwe creatieve mensen met organisatietalent zullen moeten toetreden tot ons bestuur.

Geniet u ook van onze activiteiten en wilt u dat deze doorgaan; bent u bereid om mee te denken en heeft u goede ideeën? Dan zijn wij op zoek naar U.

 

Wij vergaderen gemiddeld 10 x per jaar en zijn natuurlijk ook tijdens de vier evenementen actief. Zonder uw hulp en ideeën stoppen de activiteiten en wordt de Stichting Vrienden van Den Helder opgeheven.

 

Meldt u vrijblijvend aan en laten we kennismaken met elkaar. In dit kennismakingsgesprek kunnen wij brainstormen over de toekomst van de Stichting Vrienden van Den Helder. We kunnen de Vrienden van Den Helder toch niet zomaar verloren laten gaan?

 

Neem voor verdere informatie en aanmelding contact op met Marcel Karhof - Voorzitter Vrienden van Den Helder.
vriendenvandh@gmail.com  
mwb.karhof@gmail.com
Tel. 06 2222 4300