NIEUWE AANBIEDING - KORTING OP KAARTEN KIM HOORWEG BAND OP 3 FEBRUARI - KLIK EN LEES MEER     • In februari 2019 wordt Uw donatie als Vriend automatisch van Uw rekening afgeschreven - hartelijk dank hiervoor - zo kunnen wij onze evenementen blijven organiseren!    

Nieuws

 

 


Korting op kaarten Kim Hoorweg Band
03-01-2019 00:00:00

 

Nieuw & Diep biedt korting aan op kaarten Kim Hoorweg Band op zondag 3 februari 2019

 

 

Foto Karel Sanders

 

Jazz-zangeres Kim Hoorweg (25) heeft New York geadopteerd als haar tweede thuis. Trijntje Oosterhuis, Gino Vanelli, Candy Dulfer en Benjamin Herman werkten al eerder met deze jongedame. Ooit als 14-jarig meisje getekend bij Amerikaans platenlabel Verve, te zien geweest bij De Wereld Draait Door, opgetreden tijdens het North Sea Jazz Festival, bekende gast bij Radio 6, in de Heineken Music Hall gezongen met het Metropole Orkest en genomineerd voor een Edison. Na die rollercoaster/Toen ze het allemaal beu was/ besloot ze de kunstacademie te doen en zich volledig op de kunst te storten. Nu is ze terug en slaat ze een compleet nieuwe weg in en brengt ze een gloednieuw album uit met eigen stukken, geschreven door haar en Raul Midón (samengewerkt met o.a. Stevie Wonder, Herbie Hancock e.a.), wereldwijd bekend als een geweldige songwriter, getalenteerde zanger en gitaar-virtuoos.

 

Op haar nieuwe album wordt ze bijgestaan door de crème de la crème van de Nederlandse jazz-scene: Anton Goudsmit, Niels Broos, Glenn Gaddum Jr. en Joost Kroon. Ze omschrijft de muziek als indie-jazz met een synth-touch. De dame heeft de plaat zelf geproduceerd, vormgegeven en brengt het zelf uit op haar eigen label. In deze formatie is zij ook te zien tijdens dit concert.

 

DIT IS EEN LUISTERCONCERT

 

Zondag 3 februari I Windkracht 13 I Aanvang 15:00 uur I zaal open 14:00 uur; entree€ 15 I Vrienden van Den Helder krijgen €2,50 korting op vertoon van Vriendenpas - RESERVEER KAARTEN - Kaarten zijn af te halen vanaf 19 januari 2019 bij Windkracht 13

Prettige feestdagen en een fantastisch 2019
18-12-2018 00:00:00

 

Korting op kaarten concert Groove Juice
13-12-2018 18:00:00

 

Nieuw & Diep biedt korting aan op kaarten 'SWINGEND HET JAAR UIT MET GROOVE JUICE'

 

Nieuw & Diep sluit het jaar passend en dus feestelijk af met een optreden van Groove Juice.

Groove Juice is een nieuwe formatie waarin ‘onze eigen’ Vincent Koning zich heerlijk kan uitleven op zijn gitaar. Hij neemt niemand minder dan ‘Hammond Wizard’ Carlo de Wijs mee, die uiteraard nooit op een podium verschijnt zonder zijn vintage Hammond B3 orgel. De band wordt gecomplementeerd met baritonsaxofonist Rik van den Bergh en drummer Sander Smeets.

 

Ze spelen een swingende mix van souljazz en boogaloo, muziek (en dans) stijlen, die in de late jaren vijftig en vroege jaren zestig hot waren in de nachtclubs van New York.
De heren hebben zich met name laten inspireren door gitarist George Benson, die in zijn jonge jaren furore maakte met deze stijl veelal met orgeltrio’s.

Oud-Nieuwedieper Vincent Koning behoeft in Den Helder nauwelijks introductie. Hij is hier opgegroeid en leerde hier gitaarspelen. Hij verliet de stad om op het Conservatorium van Den Haag verder te studeren en speelt nu al jarenlang op topniveau in allerlei formaties over de hele wereld. Uiteraard komt hij nog regelmatig in zijn geboortestad ‘buurten’ om te laten zien hoe goed hij geworden is. 

Groove Juice belooft zo een perfecte afsluiter van het jazzseizoen te worden. Zo kunnen we de kerstdagen lekker van ons af dansen en ons geestelijk opladen voor een goede jaarwisseling en een nieuw jaar!

 

Zondag 30 december I Windkracht 13 I Aanvang 15:00 uur I zaal open 14:00 uur; entree€ 15 I Vrienden van Den Helder krijgen €2,50 koting op vertoon van Vriendenpas  RESERVEER KAARTEN