Nieuws

 

 


Nieuw bestuur per 1 januari 2020
15-12-2019 00:00:00

 

Na vele jaren van het met veel plezier organiseren van evenementen neemt het bestuur van de Stichting Vrienden van Den Helder afscheid.

 

Mia den Os, Els Ellen, Frank Baars, Ans Post, Els Ulje, Marcel Karhof en Esther Bijpost. 
Zij nemen per 31 december 2019 alleen afscheid van de bestuursfunctie, want Vrienden blijven ze en vrijwillig actief uiteraard ook. Het hart voor de club is er immers altijd geweest en zal ook altijd blijven. 


Het oude bestuur wenst het nieuwe bestuur heel veel succes!

 

Foto Lesley Alma

 

Vanaf 1 januari 2020 gaat de Stichting Vrienden van Den Helder verder met een nieuw bestuur.

 

De evenementen, zoals je die gewend bent van de Vrienden van Den Helder, blijven nagenoeg intact. De enige wijziging is dat Parade op de Kade wordt vervangen door het Timorparkfestival. Dit wordt georganiseerd op Hemelvaartsdag, 21 mei 2020

 

Het nieuwe bestuur bestaat uit: Kim Smit (voorzitter), Marloes Vreugdenhil (secretaris), Peter Pater (penningmeester), Petra Clowting (algemeen bestuurslid), Anita Ruder (algemeen bestuurslid) en Richard Boerrigter (algemeen bestuurslid).

 

Het huidige bestuur van de Vrienden heeft de 'Rondjes' muziek en kleinkunst uitgebouwd tot succesvolle en zeer gewaardeerde evenementen. Het nieuwe bestuur heeft zo een stevige basis om verder te gaan. Het eerste evenement van 2020 is Rondje Kleinkunst op 1e Paasdag 12 april.


Onze Vrienden wensen we vooral een ontzettend kunstzinnig en muzikaal 2020!  

 


Maak gebruik van kortingen in december
20-11-2019 00:00:00

LET OPDE KAARTEN VOOR HET CONCERT VAN NIELS ZIJN UITVERKOCHT

 

Er zijn 2 aanbiedingen in de maand december:

 

Stichting Nieuw en Diep biedt korting aan op kaarten KNALLENDE JAARWISSELING MET BROKEN BRASS ENSEMBLE op zondag 29 december. 

 

 

2019 wordt op zondag 29 december daverend afgesloten met het optreden van het 8-koppige Broken Brass Ensemble in Windkracht 13. Het is tevens een historisch laatste concert op deze plek. Windkracht 13 is al vanaf het eerste uur partner van jazzgenootschap Nieuw & Diep en is vanaf juni 2002 uitgegroeid tot HET jazzpodium van Noord-Holland Noord.

Het Broken Brass Ensemble is de perfecte band voor een knallende afsluiting van het jaar: vuurwerk is niet meer nodig. Dus...stoelen aan de kant en dansen maar!

 

Zondag 29 december I Windkracht 13 I Zaal open 14.30 uur I Aanvang 15.00 uur I Toegang €15,--

Vrienden van Den Helder krijgen aan de deur €2,50 korting op vertoon van Vriendenpas  RESERVEER KAARTEN 

 


 

 

Galerie Windkracht 13 biedt korting aan op kaarten  'Ik blijf hier, een ode aan Ramses' door Niels van der Gulik   DE KAARTEN VOOR DIT CONCERT ZIJN UITVERKOCHT

 

 

In ‘Ik blijf hier!’ brengt Niels, vergezeld door drie topmuzikanten, bekend en minder bekend werk van Shaffy en net als toen komen liederen als ‘De een wil de ander’ of ‘Zing, vecht, bid’, weer helemaal tot leven. 

 

Zondag 22 december I Aanvang 15.00 uur I Zaal open 14.30 uur I Toegang €15,-- I Vrienden van DH €1,50 korting op vertoon van Vriendenpas RESERVEER KAARTEN

Foto's van Klassiek in de Rondte in Fotoalbum
10-11-2019 00:00:00

 

De foto's van Klassiek in de Rondte 2019 zijn nu te zien in FOTOALBUMS.

Met dank aan Ad Bak!