Klassiek in de Rondte

KLASSIEK IN DE RONDTE I ZONDAG 3 NOVEMBER 2019

 

 

POSTER 2018

 

Op zondag 4 november 2018 werd de eerste editie georganiseerd van Klassiek in de Rondte. Een initiatief van de Vrienden van Den Helder en Triade, Huis voor de Kunsten.
Een volledig nieuw rondje met als rode draad: klassieke muziek voor iedereen. Het idee voor dit rondje heeft in maart 2018 de Cultuurprijs gewonnen van de Gemeente Den Helder. Bedoeld voor mensen die houden van klassieke muziek en mensen die het aandurven om hierdoor verrast te worden!!

 

In 2019 gaan wij enthousiast een 2e editie van dit mooie evenement organiseren op zondag 3 november 2019.

 

Tijdens Klassiek in de Rondte wordt muziek gespeeld op vier locaties. Op elke locatie kan men een half uur van een optreden genieten. Vervolgens gaan de deelnemers aan de hand van de route door naar een andere locatie waar het volgende optreden plaatsvindt. Men heeft daar een half uur voor. De locatie waar de route start krijgt men te horen bij betaling. De route kan worden opgehaald op vastgestelde tijden bij een medewerker van Vrienden van Den Helder aan de balie van School 7. GRAAG PIN

 

Kaarten kosten €20,00. Voor Vrienden van Den Helder €10,00 (op vertoon van Vriendenpas). GRAAG PIN. In verband met het beperkt aantal plaatsen is reserveren gewenst via het aanmeldformulier dat vanaf 8 oktober 2019 onderaan deze pagina staat. Aanvang 13.00 uur. Aanvang voorstellingen: resp. 13.30 - 14.30 - 15.30 en 16.30. Einde ca. 17.00 uur.

 

Klassiek in de Rondte zondag 3 november 2019 I Aanvang 13.00 uur I Deelname €20,00; Vrienden van Den Helder: €10,00 I Uw betaling is Uw garantie voor deelname - Korting alleen voor Vrienden met Vriendenpas


 


 

Programma 2018 was:


SCHOOL 7    

Mezzosopraan Mylou Mazali 

  

THEATER DE KAMPANJE - KEYKEGZAAL 

Klassiek onderzoekKlassieke muziek is voor saaie mensen met grijs haar…….

Klassieke muzikanten kunnen niet improviseren!

Een dirigent in slipjas hoort er voor het beeld bij, maar of hij echt nut heeft….

Bij klassieke muziek denk je toch gauw aan violen. Een saxofoon, accordeon, elektrische gitaar? Nee dat kan echt niet!

 

 

CINEMA ZEVENSKOOP

Brass at Sea
 

DE DUKDALF Willemsoord

Klassiek meets HipHop

 


Een spetterende afsluiting met dans, zang, dj en klassieke muzikanten. Het is een verrassend slotstuk wat alle ingrediënten bezit van klassiek, semi klassiek en hedendaagse muziek. Omlijst met zang en dans. Twee, zo op het oog, verschillende werelden komen samen. Klassiek meets moderne dansvormen! Dans: Rik’s Bodylanguage en House of Dance met Whitney Valk. Zang: Gaby de Goede, muzikanten: Triade.

 

 

Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door: