• Zondag 10 juni GRACHTENCONCERT! Vanaf 13.00 uur op de Keizersgracht achter Windkracht 13     • Wilt U meedoen aan het Vliegerfeest aan Zee? Het inschrijfformulier staat onderaan de pagina Vliegerfeest!     • Vrienden van Den Helder heeft samen met Triade de cultuurprijs gewonnen voor een nieuw evenement: Klassiek in de Rondte - 4 november 2018    

Disclaimer

Voor ons donateurenbestand slaan wij de volgende gegevens op wanneer U Vriend wordt van onze Stichting.

 

Naam

Adres - voor het opsturen van de Vriendenpas

Telefoonnummer - voor administratieve vragen

E-mailadres - voor correspondentie en het sturen van nieuwsbrieven. Wilt U geen nieuwsbrieven ontvangen? Afmelden kan bovenaan en onderaan de nieuwsbrief.

Uw bankgegevens - voor de jaarlijkse automatische incasso van Uw donateurschap. Toestemming voor de incasso geeft U door dit apart aan te vinken.

Geboortedatum - Donateur worden kan alleen als U 18 jaar of ouder bent. U kunt ook 1 januari 1999 invullen wanneer U boven de 18 bent en Uw geboortedatum niet bekend wil maken.

 

Deze gegevens worden verzameld op de server van Digital4you en verstuurd naar onze administratie. (Els Ulje, penningmeester)

Onze administratie wordt bijgehouden op een aparte laptop alleen voor dit doel.

Zodra het donateurschap opgezegd wordt verwijderen wij Uw gegevens uit dit bestand.

 

Voor het FOTOALBUM op deze website maken wij gebruik van foto's die ons worden toegestuurd door vrijwilligers en bezoekers.

Wanneer U een ongewenste foto ziet, neem dan contact op via info@vriendevandenhelder.nl en wij verwijderen deze foto direct.