Aanbiedingen

 

AANBIEDING SPONSORS

 

GALERIE WINDKRACHT 13 biedt kaarten met korting aan voor Niels in goed gezelschap

 

Foto Richard Beukelaar


Het is al weer een tijdje geleden dat Niels met zijn band In Goed Gezelschap liedjes maakte, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Na 5 jaar onophoudelijk verschillende projecten te hebben gedaan, is het dan nu tijd voor een nieuw begin. Samen met Jos, Erik, Auke en Richard ging de band weer ouderwets volle kracht vooruit en hebben de jongens een hele stapel aan nieuw Nederlandstalig materiaal geschreven. Materiaal dat meer poppie is dan normaal, doch, nog steeds met een theatrale hoek.

Niels kiest altijd voor een verhaallijn en maakt van iedere avond iets speciaals, neemt de mensen aan de hand, vertelt over van alles en nog wat en stelt zich kwetsbaar op als het publiek wilt interrumperen. Daar ligt zijn kracht, laat het maar gebeuren, mooier dan de werkelijkheid kan ik het niet maken, zal hij zeggen.
Niels van der Gulik In Goed Gezelschap heeft er weer zin in! Laat u verrassen.

 

Vrijdag 28 september I Windkracht 13 I Zaal open 19.30 uur I Toegang €12,50 
Vrienden van DH €2 korting op vertoon van Vriendenpas  RESERVEER KAARTEN


 

 

 GALERIE WINDKRACHT 13 biedt kaarten met korting aan voor Als ik de zee maar zie

 

 

'Als ik de zee maar zie” is een ode aan de zee in muziek, dans, verhalen en gedichten. Het programma is een tweeluik, gebracht door Victor Posch, Margriet Middel, Helen Botman en Peter van Vleuten. Danseres Margriet Middel brengt samen met saxofonist/pianist Victor Posch een bijzondere mix van zang, dans, verhalen en saxofoon. Het is een verhaal over een oude visser en een danseres. Over het verlangen naar het onbekende en het najagen van dromen. In het tweede deel brengen zangeres Helen Botman en singer-songwriter Peter van Vleuten een vertelconcert waarin de zee het thema vormt. De getijdenstroom van hun tweestemmige zang omlijst de aangespoelde verhalen langs hun muzikale vloedlijn. Het tweeluik sluit met een gezamenlijke finale van dans, zang en sax.

 

Vrijdag 19 oktober I Windkracht 13 I Aanvang 20.30 uur I Toegang €15 I Vrienden van DH €1,50 korting OP VERTOON VAN VRIENDENPAS  

reserveer kaarten 

 

 


 

NIEUW & DIEP  biedt korting aan op het volgende concert:van Yuri Honing Acoustic Quartet

 

 

Edisonwinnaar en meester saxofonist Yuri Honing laat zich deze keer muzikaal vooral inspireren door de Duitse Romantiek uit de 19e eeuw. Jazz en Duitse Romantiek? Dat verhoudt zich op het eerste gezicht toch als water en vuur! Maar voor Yuri Honing bestaan er geen grenzen en hokjes. Met zijn laatste project “Goldbrun” brengt hij een ode aan grote kunstenaars als Richard Wagner, Richard Strauss en Caspar David Friedrich. Verlangen en melancholie. Niet het ritme, maar de harmonie is de essentie. Het akoestische kwartet bestaat al jaren uit Joost Lijbaart (drums), Wolfert van Brederode(piano) en Gulli Gudmundson (contrabas). Zij hebben het samenspel tot hoog niveau verheven en zijn ieder ook solisten van buitengewone klasse. Het moge duidelijk zijn dat dit een luisterconcert is: laat u betoveren door Yuri Honing en zijn kwartet……

 

Zaterdag 21 oktober 2018 I Windkracht 13 I Aanvang 15.00 uur I Zaal open 14:30 uur I Toegang € 15,00

Vrienden van Den Helder €2,50 korting op vertoon van Vriendenpas RESERVEER KAARTEN

 


 

Uw aanbieding hier? Stuur een e-mail naar info@vriendenvandenhelder.nl