NIEUWE AANBIEDING - KORTING OP KAARTEN KIM HOORWEG BAND OP 3 FEBRUARI - KLIK EN LEES MEER     • In februari 2019 wordt Uw donatie als Vriend automatisch van Uw rekening afgeschreven - hartelijk dank hiervoor - zo kunnen wij onze evenementen blijven organiseren!    

Aanbiedingen

 

AANBIEDING SPONSORS

 

Nieuw & Diep biedt korting aan op kaarten Kim Hoorweg Band op zondag 3 februari 2019


 

Foto Karel Sanders

 

Op zondagmiddag 3 februari 2019 start Nieuw & Diep het nieuwe seizoen met een optreden van de jonge zangeres Kim Hoorweg en haar All Star Band in Windkracht 13.                                 

Kim Hoorweg kreeg de muziek met de bekende paplepel opgediend door haar pa, Erwin Hoorweg, pianist van onder andere de Houdini’s. Ze was de jongste artiest ooit, die al op 14-jarige leeftijd bij het fameuze platenlabel Verve een contract tekende. Ze is muzikaal behoorlijk productief en heeft samengewerkt met talloze toppers uit binnen- en buitenland. Zo deed ze een project met Shirma Rouse met als thema de muziek van Ella Fitzgerald en Aretha Franklin en een theatertour met de Houdini’s getiteld: ‘Remember Peggy’, waarin de liedjes van de legendarische zangeres Peggy Lee centraal stonden. Haar muzikale horizon is behoorlijk breed, gezien ook haar rol bij de oprichting van de band Bongomatic, die een mix van Latin, pop en jazz speelt en toerde (en toert) met artiesten als Robin Nolan, Benjamin Herman, Hans Dulfer en Jerome Hol.                                                                                                  

 

In de tussentijd heeft ze al zes albums afgeleverd met muziek die varieert tussen funk, jazz, soul en pop. Op haar laatste plaat ‘Untouchable’ zingen en spelen o.a. Raul Bidón en Gino Vanelli mee en wordt ze begeleid door een ‘all star’ band met Niels Broos op keyboards (bekend van o.a. Kiteman), drummer Yoran Vroom (speelde met Michael League en Cory Henry van de superband Snarky Puppy), bassist Glenn Gaddum(Sven Hammond Soul/Dominic J. Marshall) en gitarist van de buitencategorie Anton Goudsmit (New Cool Collective/Ploctones). 

                                                                                                          
Met Kim Hoorweg en haar All Star Band beleven we ongetwijfeld al een vroeg hoogtepunt van het muzikale jaar in Den Helder!  

 

Zondag 3 februari I Windkracht 13 I Aanvang 15:00 uur I zaal open 14:00 uur; entree€ 15 I Vrienden van Den Helder krijgen €2,50 korting op vertoon van Vriendenpas  RESERVEER KAARTEN  - Kaarten zijn af te halen vanaf 18 januari 2019 bij Windkracht 13

 


 

Uw aanbieding hier? Stuur een e-mail naar info@vriendenvandenhelder.nl