Aanbiedingen

 

AANBIEDING SPONSORS


 

STICHTING NIEUW & DIEP biedt korting aan op kaarten voor 'OP EXPEDITIE MET ARTVARK EN NTJAM ROSIE'

 

DIT IS EEN LUISTERCONCERT 

 

 

Jazzgenootschap Nieuw & Diep biedt de muziekliefhebbers in de Kop van Noord Holland (en verder) een avontuurlijke ontdekkingsreis aan naar nog onontgonnen muzikale gebieden. Hiervoor zijn het saxofoonkwartet Artvark en zangeres Ntjam Rosie uitgenodigd.

Artvark bestaat uit de gerenommeerde rietblazers Rolf Delfos, Bart Wirtz (beiden altsax), Mete Erker (tenorsax en Peter Broekhuizen (baritonsax). Nationaal en internationaal word Artvark gewaardeerd voor hun projecten, die alle het karakter hebben te verbinden en grenzen te slechten.
Dat wordt helemaal duidelijk in hun samenwerking met de Nederlands/Kameroense zangeres Ntjam Rosie, getiteld “Homelands”.
Ook Ntjam Rosie zit niet stil op haar stiel in de souljazz en gospel hoek, maar ontpopt zich bij Artvark met haar stem als 5e instrument, als stemkunstenares. Zij vult de saxofoonpartijen aan met stempercussie (‘human beatbox’) en afwisselend in Frans, Engels en Bulu (haar oorspronkelijke taal) voorgedragen teksten (‘spoken word’).
Samen gaan ze op zoek naar verbinding van de Afrikaanse traditie, via moderne (Kameroense) artiesten als Manu Dibango en Richard Bona met de westerse jazz en soul.
Met dit project oogstten ze al veel succes in de Nederlandse theaters. In Windkracht 13 brengen zij hun show nu kleinschalig en intiem, hetgeen nog een extra dimensie aan het optreden zal geven. Allemaal ingrediënten die garant zullen staan voor een bijzondere luisterervaring.

LEES MEER

 

 

Zondag 25 maart 2018 I Aanvang: 15:00 uur I zaal open: 14:00 uur; entree: € 15  

VRIENDEN VAN DEN HELDER €2,50 KORTING OP VERTOON VAN LEDENPAS
RESERVEER KAARTEN

 


 

Uw aanbieding hier? Stuur een e-mail naar info@vriendenvandenhelder.nl