Maakt u het verschil tussen opheffen of doorgaan?
10-07-2019 00:00:00

Maakt u het verschil tussen opheffen of doorgaan?

De Vrienden van Den Helder is een mooie club die op 11 juli 2007 (vandaag 12 jaar terug) is opgericht. In de jaren daarna zijn we gegroeid naar zo’n 900 leden. Ook worden wij gesponsord door diverse bedrijven uit Den Helder.

 

Evenementen zoals Rondo Musica en Rondje Kleinkunst hebben een belangrijke plaats ingenomen op de culturele agenda van Den Helder. Ook onze nieuwste initiatieven zoals Klassiek in de Rondte en Parade op de Kade roepen om een vervolg.

 

Een van de drijvende krachten in ons bestuur is Els Ellen van Windkracht 13.
Haar inbreng, in nauwe samenwerking met overige bestuursleden, bepaalt in grote mate de succesvolle formule die we hanteren.  Zij heeft besloten om per 31 december 2019 haar functie bij de Stichting Vrienden van Den Helder te beëindigen.

 

Voor de Vrienden van Den Helder houdt deze beslissing in dat, mochten we verder willen/kunnen gaan, er echt nieuwe creatieve mensen met organisatietalent zullen moeten toetreden tot ons bestuur.

Geniet u ook van onze activiteiten en wilt u dat deze doorgaan; bent u bereid om mee te denken en heeft u goede ideeën? Dan zijn wij op zoek naar U.

 

Wij vergaderen gemiddeld 10 x per jaar en zijn natuurlijk ook tijdens de vier evenementen actief. Zonder uw hulp en ideeën stoppen de activiteiten en wordt de Stichting Vrienden van Den Helder opgeheven.

 

Meldt u vrijblijvend aan en laten we kennismaken met elkaar. In dit kennismakingsgesprek kunnen wij brainstormen over de toekomst van de Stichting Vrienden van Den Helder. We kunnen de Vrienden van Den Helder toch niet zomaar verloren laten gaan?

 

Neem voor verdere informatie en aanmelding contact op met Marcel Karhof - Voorzitter Vrienden van Den Helder.
vriendenvandh@gmail.com  
mwb.karhof@gmail.com
Tel. 06 2222 4300