Activiteit Parade op de Kade - Vrienden van DH
Datum zondag 9 juni 2019
Tijdstip13.00 - 20.00 uur
LocatieFort Westoever

Een nieuw evenement op 1e Pinksterdag van de Vrienden van Den Helder is Parade op de Kade. Een spektakel voor het hele gezin!

 

 

Op zondag 9 juni 2019 is het terrein van Fort Westoever, thuisfront van de Helderse Jongens, omgetoverd tot festivalterrein in Americana stijl waar u diverse acts kunt zien.

 

De entree is gratis en u kunt zodoende diverse muzikale acts zien. Daarnaast is het mogelijk voor een klein prijsje een strippenkaart te kopen. Hiermee kunt u verschillende kleine theateracts bezoeken die over het terrein verspreid zijn.

Neem een lekker hapje of drankje tussendoor en laat u ondertussen vermaken door het straattheater wat op het terrein rondloopt.

 

Qua theateracts vind u hilarische voorstellingen, zoals Bombardo, Nieuw Lef en Mees. Voor het hele gezin maar met een vleugje (satirische) humor voor volwassenen.

 

Ook het straattheater staat in het teken van Americana, door wandelende folkband Granddad Daniel en straatgoochelaar Henry van Circusschool ‘De Hoogte’.

Qua muziek vindt u diverse Americana acts die een mix zijn van rock en folkmuziek. Zoals de Two Alley Rats, Jeffrey Halford & The Healers, Flatland Folks, Yorick van Norden en als uitsmijter The Royal Hillbilly Club

 

Kortom, de Vrienden bieden u een dag vol plezier. Voor groot en klein, jong en oud, voor elk wat wils!

 

 

 

Stichting Vrienden van Den Helder organiseert in 2019 een nieuw evenement bij FORT WESTOEVER. Parade op de Kade, een gratis toegankelijk evenement voor jong en oud met muziek en theater, (vega) Burgers en Bier op de kade bij Fort Westoever. Voor de theatervoorstellingen in tenten is een knipkaart te koop: 2 voorstellingen naar keuze voor €5,-- en 4 voorstellingen voor €10,--  Vanaf 13.00 uur is iedereen welkom. Er is weinig parkeergelegenheid dus....kom op de fiets!