NIEUWE AANBIEDING - KORTING OP KAARTEN KIM HOORWEG BAND OP 3 FEBRUARI - KLIK EN LEES MEER     • In februari 2019 wordt Uw donatie als Vriend automatisch van Uw rekening afgeschreven - hartelijk dank hiervoor - zo kunnen wij onze evenementen blijven organiseren!    

Activiteit Pasar Malam
Datum zaterdag 19 mei 2018
LocatieWillemsoord

PASAR MALAM

Kom in tropische sferen tijdens de Pasar Malam de Den Helder welke wordt gehouden op Willemsoord in gebouw 66. Een prachtige locatie die sterk doet denken aan een ‘echte’ pasar in Indonesië. Het belooft het weer een feest te worden.

Drie dagen lang genieten van tropische sferen, geuren en kleuren! Diverse artiesten zorgen voor groot vermaak op het grote podium en ons inmiddels befaamde Indorock café. Door het per dag variërende aanbod van artiesten kunt u zich 3 dagen en avonden lang vermaken op de Pasar Malam. Geniet van een drankje en live muziek tot 24.00 uur. Het volledige programma kunt u lezen op onze website.

Heeft u trek in een nasi rames, portie saté, een glas tjendol of koffie met spekkoek? Of interesse in kleding, sieraden of houtsnijwerk; een ontspannende massage, het voorspellen van de toekomst: u vindt het hier geheid. Het kan allemaal bij een van de vele kramen op de tropische markt in de grote hal. Laat u zich verrassen door de schitterende locatie, heerlijke geuren of de oosterse gastvrijheid en waant u zich voor even in de Gordel van Smaragd!

 

Locatie:
Oude Rijkswerf Willemsoord
Willemsoord 66
1781 AS Den Helder
www.tropenvriendendenhelder.nl

 

Wanneer:
Zaterdag 19 mei, zondag 20 mei, maandag 21 mei