NIEUWE AANBIEDING - KORTING OP KAARTEN KIM HOORWEG BAND OP 3 FEBRUARI - KLIK EN LEES MEER     • In februari 2019 wordt Uw donatie als Vriend automatisch van Uw rekening afgeschreven - hartelijk dank hiervoor - zo kunnen wij onze evenementen blijven organiseren!    

Activiteit Koegraspop
Datum vrijdag 9 maart 2018
LocatieJulianadorp
 Meer info

KOEGRASPOP

VR 09 MRT '18 T/M ZO 11 MRT '18

Julianadorp – Koegraspop krijgt dit jaar een vervolg. Na het succes van het evenement tijdens het 200 jarig jubileum van de Koegraspolder afgelopen jaar, en de vele vragen of het weer terug gaat komen, heeft de organisatie doen besluiten om weer te organiseren. Van vrijdag 9 tot en met zondag 11 maart is het feest in de tent op het evenemententerrein aan de Akkerbouwstraat. En het leeft weer! Tijdens de early cow voorverkoop op oudejaars- en nieuwjaarsdag zijn alle goedkopere kaarten over de toonbank gegaan. Het optreden op vrijdag van de ’Echte Vrienden’ waar Frans Duijts, Peter Beense en Django Wagner samen een optreden verzorgen is bijzonder populair, de kaarten gaan erg hard. Ze zijn nog nooit in deze samenstelling hier geweest en treden maar weinig in deze formatie op. Op zaterdag komt de energieke cover-feestband Diss Nie Okay het feest maken. Diverse artiesten en dj’s worden de komende periode bekend gemaakt die het programma compleet maken.

 

Zaterdag 6 januari start de reguliere verkoop en liggen de kaarten bij de voorverkoopadressen. Meer info is te vinden op https://www.facebook.com/Koegraspop/